Bilecik 1. Amatör Lig 18. hafta futbol müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, deplasmanda Gölpazarı Belediye Spor’u 3-1 yenerek liderliği korudu..
Gölpazarı İlçe Stadı’nda oynanan maça dengeli başlayan her iki takım, 30’uncu dakikaya kadar karşılıklı ataklar geliştirdi. Maçın 37’inci dakikasında Bilecik İl Özel İdarespor Altıner Yürümüz’en ayağından bulduğu gol ile durumu 1-0 getirdi. Bu gol ilk yarıda başka gol olmazken ilk yarı 1-0 Bilecik İl Özel İdarespor üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıya kontrollü bir futbolla başlayan her iki takım birbirlerine gol bulmaya çalıştılar. Maçın 73’üncü dakikasında Bilecik İl Özel İdarespor Tamer Aynur’un golü ile durumu 2-0 getirdi. Bu gol sonrası kontra bir atak ile Cemil Sütçü ile gol bulan Gölpazarı Belediyespor durumu 2-1 getirdi. Bu gol sonrası maçın 89’uncu dakikasında Tamer Aydın güzel golü ile durum 3-1 getiren Bilecik İl Özel İdarespor, maçı 3-1 kazandı. Bu galibiyet sonrası puanını 44 çıkaran Bilecik İl Özel İdarespor liderliğine devam ederken, Gölpazarı Belediyespor 20 puanda kaldı.
Maçı değerlendiren Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, zorlu bir deplasmandan 3 puan ile döndükleri için çok mutlu olduğu belirterek, “Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Zirvedeki rakiplerimizin bizlere yaklaşmaması için önemli bir maçtı. Tüm sporcularımı kutluyorum. Hafta sonu Bilecik derbisine çıkacağız. Her iki takım ve oyuncuları sağduyuya davet ediyor. İkimizde Bilecik merkez takımıyız. Her iki takım oyuncuları birbirlerinin arkadaşı. Bu maçta iyi olan takım kazansın. Biz kazanarak puan farkını arttırmak istiyoruz” dedi.