ANTALYASPOR yönetimi, düzenlediği kampanya ile 25 bininci passolig kartı sahibi taraftarını, dünyaca ünlü Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o ile buluşturacak.
Antalyaspor logolu passolig kartında 23 bin 492 sayısına ulaşan kırmızı beyazlı takımda yönetim, bu sayıyı 80 bine çıkartmak için bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında cumartesi günü oynanacak Eskişehirspor maçı için 25 bininci passolig kart sahibi taraftar, Samuel Eto'o ile tanışacak.
Şanslı taraftar, Hasan Subaşı Tesisleri'nde Eto'o ile tanışacak ve birlikte tesisleri gezecek. Eto'o ile sohbet etme fırsatı yakalayacak olan taraftara, Kamerunlu golcü, imzalı formasını hediye edecek.
Bu arada 50 bininci passolig kartı sahibinin de Eto'o ile akşam yemeğinde bir araya geleceği açıklandı. Antalyaspor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, kampanya hakkında şu bilgiler verildi:
"Siz de Antalyasporumuz'a hem destek olmak hem de Eto'o ile tanışmak istiyorsanız www.passolig.com.tr'den başvuruda bulunup, Antalyaspor Passolig Kart sahibi olun. Kamerunlu golcümüz Samuel Eto ile tanışma fırsatını yakalayın."

FOTOĞRAFLI