TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şota Arveladze, kafasındaki ideal 11’i ilk kez Kayserispor karşısında sahaya sürmeyi planlıyor.
YENİLENMİŞ 11
Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında 14 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şota Arveladze, sakatlığı geçen futbolcular ve yeni transferlerle yenilediği 11'i ilk kez sahaya sürmeyi amaçlıyor. Bordo mavililerde sakatlığı nedeniyle ligde henüz oynayamayan Mehmet Ekici, Özer Hurmacı’nın yerine 11’e dönecek. Defansta Aykut Demir’in yerine yeni transfer Douglas Franco forma giyerken, sağ açıkta ise Yusuf’un yedek oturması ve bir diğer yeni transfer Marko Marin’in sahaya çıkması bekleniyor. Bordo mavililerin Kayserispor karşısında mücadele edecek yenilenmiş 11'i şöyle olacak:
Onur-Cavanda, Mustafa, Douglas Franco, Constant, Mbia, Okay, Marko Marin, Mehmet Ekici, Erkan, N’Doye
OKAY'DA UMUT DOĞDU
Bu arada U21 milli takımının Hollanda ile oynadığı maçta sakatlanan Okay Yokuşlu’dan iyi haber geldi. Sağ baldırının arka bölümündeki şişliğinin tedavisi devam eden Okay’ın bu akşam ve yarın takımla antrenmana çıkacağı ve kendisini deneyeceği, maç günü yapılacak son kontrollerin ardından da Kayserispor maçında forma giyip giymeyeceğine karar verileceği belirtildi. Mbia ile çok iyi bir ikili oluşturan Okay’ın maça yetiştirilmesi için Teknik Direktör Şota Arveladze’nin sağlık kuruluyla sık sık görüşme yaptığı da belirtildi.
Öte yandan bordo mavililer, karşılaşmanın hazırlıklarını yarın sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 13.30’da hareket edecek THY'ye ait özel uçakla Kayseri’ye gidecek.