Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının hakim olduğu bir yıl olması temennisinde bulundu.
2014 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını belirterek, yeni yılın tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Tahmazoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Geride bıraktığımız 2014 yılında zamanı ve kaynakları en iyi şekilde kullanarak, hemşehrilerimize hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Şahinbey’i daha modern ve daha çağdaş bir kent konumuna dönüştürebilme adına önemli hizmetler gerçekleştirdik. İlçemizi geleceğe hazırlama yolunda, hizmet süremiz boyunca hayata geçirdiğimiz çalışmalara gösterdiğiniz anlayış ve hoşgörüden dolayı siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
2015 yılında Şahinbey’imizi daha güzel yerlere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yılın Ülkemize, şehrimize ve ilçemize huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, Tüm vatandaşlarımızın ve Şahinbeyli hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."