KARŞIYAKA yönetimi, basketbolda kazanılan şampiyonluk kupasını Onursal Başkan Selçuk Yaşar'a götürdü. Başkan Ali Erten, Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, Genel Menajer Selim Çınar, Başantrenör Ufuk Sarıca ve Takım Kaptanı İnanç Koç, verdiği destek için Yaşar'a teşekkür ederken, "Sizin hakkınızı ödeyemeyiz" dediler. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandıktan sonra Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan ekibi kutlayan Selçuk Yaşar, "60 yıldır Karşıyaka sevdalısıyım. Pınar Karşıyaka'nın şampiyonluğu bana büyük gurur yaşattı. Bu anlamlı kupanın kazanılmasında emeği geçen tüm sporcuları, teknik heyeti ve yöneticileri gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Yaşar Topluluğu'nun Türkiye'de uzun yıllardır spora ve basketbola destek verdiğini vurgulayan Selçuk Yaşar, "Başarı, birlik ve beraberlik olursa gelir. Pınar Karşıyaka bu sezon oyuncusu, teknik ekibi, yöneticisi ve taraftarı ile bütünleşti, birlik oldu ve bu tarihi başarıyı yaşadı. Emeği geçenleri kutluyor, daha nice kupaları hep birlikte kucaklamayı diliyorum" ifadesini kullandı.
Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Aykırı ve Onursal Başkanlık İletişim Danışmanı Hakan Atis'in de yer aldığı ziyarette gençliğinde basketbol ve voleybol oynayıp yelken yaptığını hatırlatan Selçuk Yaşar, "Spor yapmak, sağlıklı olmak demektir. Gelecek nesillerin sağlıklı olması için hem spor yapması, hem de sağlıklı beslenmesi önemli. Bu nedenle spora hep destek oldum" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAF