Şiş karnı ve ayak bileklerini gören herkes Beryl Romaine'in hamile olduğunu düşünüyordu. Toplu taşımada hamile olduğu için yer verip doğuma ne kadar kaldığını soruyorlardı. Ancak Beryl'in karnında büyüyen şey bir bebek değil, rahmindeki fibroiddi.
Daily Mail'de yayınlanan habere göre evlenip çocuk sahibi olma hayalini ve özgüvenini kaybeden Beryl, rahim fibroidlerinden muzdarip milyonlarcakadından sadece biri. 3 kadından birinde görülen rahim fibroidleri genellikle 30-50 yaş aralığındaki kadınlarda görülüyor.



DURUMUNU NİŞANLISINA ANLATTI
32 yaşındayken karnı büyümeye başlayan Beryl, doktora gittiğinde fibroidleri olduğunu öğrenince yıkıldı. Kurtulmak için rahmini aldırması gereken Beryl, bir daha çocuk sahibi olamayacaktı. Üstelik o dönemde nişanlıydı. Durumu nişanlısına anlatınca evlenmekten vazgeçtiler.
 Beryl'in evlilik hayallerinden sonra kariyer hedefleri de suya düştü. Gazetecilik yapmak isteyen kadın, kocaman bir karınla dünyayı dolaşıp insanlarla röportaj yapamayacağını düşündü. Bunun yerine bütün gün ofiste oturup kimseye görünmeyeceği bir kariyer seçti.

Şu anda 50 yaşında olan Beryl, aldığı radikal kararı şu sözlerle anlattı:
 
"9 yıl boyunca hamileydim. Hala hayatta olduğum için mutluydum ancak o kocaman karnımdan kurtulup rahatlamak istiyordum. Çocuğumun olup olmaması artık umrumda değildi."

Haber7