Coşkun YAMAN / BALIKESİR, ()- BALIKESİRSPOR'da Feyyaz Çiftçi başkanlığındaki yeni yönetim teknik direktör arayışına hız verirken, kırmızı-beyazlı ekibi iki kez şampiyon yapan İsmail Ertekin'den sonra bu kez Fikret Yılmaz'ın ismi gündeme geldi.
Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın babası olan, geçmiştea Balıkesirspor'un kalesini koruyan Yılmaz pek çok kulüpte kaleci antrenörü olarak görev yaptı, Kayseri Erciyesspor ve Orduspor'da ise teknik direktörlük görevini üstlendi. 

Bir radyoda canlı yayına katılan Başkan Çiftçi, "Görüştüğümüz teknik direktörler oldu. Kiminle çalışacağımızı netleştirdik sayılır. Şartlarda kesin anlaşma sağladıktan sonra söz konusu ismi kamuoyu ile paylaşacağız" diye konuştu.
Öte yandan Uğur Erol'un istifasıyla boşalan genel müdürlük görevine eski kulüp müdürlerinden Şevket Takanoğlu getirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Uğur Erol'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" denildi. ATABAY FUTBOLUN PATRONU BALIKESİRSPOR'un 4 Kasım'da gerçekleşen genel kurulda seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısında görev paylaşımını yaptı. Feyyaz Çiftçi başkanlığındaki yönetimde Nazmi Yarış ve Mahmut Özbulut 2. başkanlığı üstlendi. Genel sekreterlik görevine Yalçın Dereli, futbol şubesinin sorumluluğuna ise Harun Atabay getirildi. Yeni yönetimde Murat Keloğlu idari işler, Remzi Boncuk, Şahkan Saltık ve Oğuz Atan mali işler, Yaşar Özmen, Süleyman Akar, Beytullah Özdil ve Hikmet Küçük tesisleşme, Umut Kırtıl, hukuk işleri ve basın sözcülüğü, Metin Kurt tesis, Uğur Erkan dernek, İsmail Uzan protokol, Gökhan Bahar iktisadi işletme, mağazacılık ve AR-GE, Hakan Özışıklıoğlu taraftar ve stat, Tekin Özcan sağlık, Alper Lale kamp ve organizasyon sorumlusu oldu. Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç, fahri olarak altyapı yönetim komitesi organizasyon başkanlığına getirildi.