Samsun'un Bafra ilçesinde bir fırında ekmeklerin ve para tahsilatının aynı kişi tarafından eldivensiz şekilde yapılmasına bir vatandaşın tepki göstermesi üzerine fırıncının verdiği cevap 'pes' dedirtti.

Samsun'un Bafra ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda bir fırında meydana gelen olayda, ekmeklerin ve para tahsilatının aynı kişi tarafından eldivensiz şekilde yapılmasına sorumlu bir vatandaş tepki gösterdi. Fırıncının vatandaşa verdiği cevap 'pes' dedirtti.

Fırına ekmek almaya gittiğini belirten vatandaş, ekmek fırınında yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti: 

"Dün akşam ekmek almak için bir fırına girdim. Hemen girişteki, vatandaşla muhatap olan beyefendi eldivensiz çıplak elle ekmeği poşete koydu. Dikkat ettim, parayı uzattığım da yine aynı kişi parayı aldı ve üstünü verdi. Tepki gösterdim. Yaptığınız sağlıklı değil. Paranın her türlü mikrop taşıyabileceğini söyledim. Bana kızdılar. Para mikrop taşısa biz ölürdük gibi saçma bir savunma yaptılar. Bu konuda gündem yaparsanız sevinirim."

Bafra’da bazı fırınlar ise ekmek satış reyonu ile kasayı ayırarak, ekmeği eldivenli eller ile teslim ediyor, tahsilatı ise başka bir çalışan tarafından gerçekleştiriyor.

KAYNAK: BRTHABER