Didim Ziraat Odasının yapılan delege seçimlerinde seçilen isimleri belli oldu. 16 delegenin seçildiği Ziraat Odasından var olan 8 isim yeniden seçilirken 8 yeni isim ise delege seçildi
Didim Ziraat Odasına kayıtlı 2 bin 500 üye, genel kurul öncesinde 16 delegenin seçimi için sandık başına gitmiş ve delege seçimleri tamamlanmıştı. Yapılan delege seçimlerinde Fevzi paşa Mahallesindeki seçimlere itirazda bulunulmuş ve itiraz süresi çerçevesinde işlemlerin tamamlanmasının ardından Didim ziraat Odasının yeni delegeleri belli oldu. 16 delegenin seçildiği Ziraat Odasının da delegelerin yarısı değişti.
“DELEGE LİSTESİ BELLİ OLDU”
Buna göre; Cumhuriyet mahallesinde Hasan Durduran, Yeni Mahalle Refik Turan, Fevzipaşa Mahallesinde Osman Ali Çolak, Altınkum mahallesinde Mehmet Özyer, Çamlık mahallesinde Bahattin Gökdemir, Efeler Mahallesinde Hilmi Yıldırım, Hisar mahallesinde Rıdvan Gökçe, Mavişehir mahallesinde Hakan Tuter, Mersindere mahallesinde İsmet Başboğar, Denizköy mahallesinde Muzaffer Güner, Yalıköy mahallesinde Bedri Nazlı, Akköy mahallesinde Cengiz Ovalıoğlu, Akbük mahallesinde Murat Özcan, Akyeniköy mahallesinde Kemal Ak, Balat mahallesinde Mehmet Konya ve Batıköy Mahallesinde ise Ahmet Partal seçildi.
Yapılan delege seçimlerinde Mevcut Oda yönetim kurulu Başkanı Bahattin Gökdemir Çamlık mahallesinden, Oda Meclis Başkanı Kemal Ak’ın ise Akyeniköy’de delege olarak seçilirken, Balat, Yeni, Altınkum, Denizköy, Cumhuriyet, Akköy, Batıköy ve Mavişehir Mahalle delegeleri yeni seçildi.
“BİR İTİRAZ VARDI, ONUN DA KARARI VERİLDİ”
Delege seçimlerini değerlendiren Didim Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Gökdemir delege seçimlerini huzur ve sükûnet içerisinde tamamlandığını ifade ederek “Kaymakamlığımız öncülüğünde, Muhtarlıklarda İhtiyar heyetinin gözetiminde delege seçimlerimizi yaptık. Seçimlerin sonrasında sadece Fevzi paşa mahallemizdeki seçimlere itiraz geldi. İtiraz süresi içerisinde Kaymakamımız başkanlığında kurul değerlendirmede bulundu ve Osman Ali Çolak delege olarak yeniden seçildi. Önümüzdeki günlerde mevcut meclis üyelerle son toplantımızı yaparak yönetim ve meclis seçimi için karar alacağız. Aldığımız kararı İlçe seçim kurulan sunacağız. Seçim kurulunun vereceği bir günde seçimlerimizi yapacağız. Delege seçimlerinin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.