ÇİÇEK VE ŞİİRLE KARŞILADILAR
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gökdere Meydanı’ndaki mitingin ardından Bursa Valiliği’ni ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu’nu Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile birlikte Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri karşıladı. Kendisine çiçek veren öğrenciler ile 'Çak' yapan Başbakan Davutoğlu daha sonra Ecenaz Sönmez isimli öğrencinin okuduğu 'Bayrak' şirini dinleyip alkışladı. Öğrencilere daha sonra Türk bayrağı ve oyuncak hediye eden Davutoğlu daha sonra Vali Münir Karaloğlu ile makamında sohbet etti. 
Bursa Valiliği'nden ayrılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik’in Bursa’da Merkez Yıldırım İlçesi'nde yaşayan ve rahatsızlığı bulunan babası Yaşar Çelik’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dedi. Başbakan Davutoğlu daha sonra Kestel İlçesi'nde bugün makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralan Belediye Başkanı Yener Acar'ı, tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. 
Başbakan Ahmet Davutoğlu Bursa ziyaretinin sonunda helikopter ile Yenişehir Havaalanı'na gidip buradan uçak ile Ankara'ya hareket etti. 

FOTOĞRAFLI