GÖZTEPE teknik direktörü Metin Diyadin, kentte yaşanan stat sorunu yüzünden 3 sezon sonra döndükleri 1'inci Lig'deki ilk maçlarını İzmir yerine Bursa'da oynamanın burukluğu içinde olduklarını söyledi.
Karşılaşmanın cumartesi günü saat 21.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda başlayacağını belirten Metin Diyadin, "Ligin ilk haftası her zaman festival havasında geçer. Ancak biz elimizde olmayan nedenlerden ötürü şehrimizden 330 kilometre uzağa gideceğiz. Hepimizin içi buruk. Gönül isterdi ki sezona onbinlerce taraftarımızın önünde, gelin gibi süslenen stadımızda başlayalım. Her şeye rağmen bunun da üstesinden geleceğiz" dedi.
Elazığspor maçı öncesi bel fıtığı ameliyatı olan golcü Emrah dışında eksiklerinin olmadığını dile getiren Metin Diyadin, "Yeni bir takım olmamıza rağmen oynadığımz 6 özel maçta performansımızı geliştirdik. Elazığspor karşısında sergileyeceğimiz futbol da taraftarımızı tatmin edecektir" yorumunu yaptı.
Elazığspor karşısında Denizlispor ile yapılan özel maçtaki kadroyu sahaya sürmeyi planlayan Metin Diyadin'in kalede gökhan'a şans verip savunmayı Fuchs, Barış, Giray ve Hakan Arslan, orta sahayı Gosso, Hakan Barış ve Özgür'den kurup, kanatlarda Leroy ve Maah'ı forvette ise Vleminckx'i oynatması bekleniyor.
GÖKHAN 35'İ BIRAKTI
Göztepe'nin Kayseri Erciyesspor'dan renklerine bağladığı kaleci Gökhan Değirmenci, 2 sezondur giydiği 35 numaralı formayı rafa kaldırıp, 1 numarada karar kıldı. 35 numaranın Göztepe için ne kadar değerli olduğunu bildiğini söyleyen İzmir doğumlu tecrübeli eldiven, "Kayseri'de şehrimi temsilen bu numarayı sırtımdan çıkarmadım. Ancak Göztepe'de camia ve taraftarımıza olan saygımdan dolayı 35 numarayı bu sezon giymeyeceğim. Tam 35'i gönlüme kazıdım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI