Uğur AYAZSIN / İstanbul, () - KARACİĞER yetmezliği bulunan eski Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla, tedavi gördüğü Sancaktepe Via Hospital Hastanesi'nden Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi.

Karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gören Sinan Şamil Sam'ın, geçtiğimiz günlerde böbrek yetmezliği de başlaması üzerine yoğun bakım servisine alındığı belirtildi.

Sancaktepe Via Hospital'in yoğun bakım servisinde tedavisi süren Sinan Şamil Sam, bu gece saat 21.00 sıralarında ambulansla Pendik'teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Nakil sırasında, Sam'ın annesi, kardeşi ve arkadaşları da hazır bulundu. Burada yoğun bakıma alınan Sam'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ANNESİNDEN BAŞBAKAN'A...

Sinan Şamil Sam'ın annesi Sevim Sam, hastane girişinde yaptığı açıklamada, “Sinan'ın durumu hiç iyi değil. İnşallah burada iyi olur. Allah razı olsun. Başbakan'ı çok bekledik ama, gelmedi. Keşke gelseydi. Ben de onu çok seviyorum. Sevgilerimi, saygılarımı yolluyorum Başbakanıma" dedi.