BAYBURT (AA) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nün teknik direktörü Erdal İşkar, ligde oynadıkları iki karşılaşmada galibiyete ulaşarak 6 puanı hanelerine yazdırdıklarını söyledi.

İşkar, lige iyi başlangıç yaptıklarını belirterek, "Ligde oynadığımız iki karşılaşmada galibiyete ulaşarak 6 puanı hanemize yazdırdık. Çok iyi oyuncu grubumuz var. Her hafta üstüne katarak ilerlemeye çalışıyoruz ve takım olma yolunda büyük mesafe kat ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımız da teknik ekip de bu yönde çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Takımın sergilediği futboldan memnun kaldıklarını ifade eden İşkar, "Körfez İskenderunspor karşısında oynanan oyundan son derece memnunum. Hem savunma hem hücum anlamında her geçen hafta üstüne koyarak ilerliyoruz. Takımı görmek açısından da iyi bir mücadeleydi. Bu karşılaşmada rakibe az pozisyon verdik. Bunun yanında çok da pozisyon ürettik. Belki maçın başında atacağımız bir gol farkı getirirdi ama olmadı. Son dakikalarda da olsa 3 puanı almak bizim için çok önemliydi" diye konuştu.

İşkar, bugüne dek takımı destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, 5 Eylül Cumartesi günü sahalarında yapacakları Dersimspor karşılaşmasına tüm Bayburtluları davet etti.