AMERİKAN Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Clippers'ta forma giyen Hidayet Türkoğlu, "Uzun zamandır Amerika'dayım, artık dönme zamanı geldi. Ailemle birlikte Türkiye'ye dönmek için bu yaz sonunda karar vereceğim" dedi.
Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun genç basketbolculara eğitim vermek amacıyla her yıl düzenlediği Hido Talent Camp'ın 5'incisi, Antalya Serik İlçesi'ne bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Sport Arena'da başladı. 8- 18 yaş arası kız ve erkek sporcuların katıldığı kamp, 2 Ağustos'ta sona erecek.
Etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hidayet Türkoğlu, "Amacımız 4 gün boyunca geleceğin basketbolcularına en iyi şekilde eğitim vermek ve onlarla dolu dolu antrenman yapıp basketbol bilgileri aktarmak. Gençlerimize bir şekilde faydalı olmaya çalışıyoruz. Güzel bir antrenör ekibimiz var. Aktif oynayan sporcu arkadaşlarımız da burada. Çocuklarını buraya gönderen ve bize güvenen velilere de teşekkür ediyorum" dedi.
NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta forma giyen Hidayet Türkoğlu, uzun zamandır ABD'de olduğunu belirterek, Türkiye'ye dönüş sinyali verdi. Türkoğlu, "Uzun zamandır Amerika'dayım artık dönmenin zamanı geldi. Henüz tarih veremiyorum. Şu an güzel bir yaz geçiriyorum. Ailemle de görüşüyorum. Kariyerimi daha ne kadar sürdüreceğimi, ailemle birlikte Türkiye'ye dönmek için bu yaz sonu karar vereceğim" diye konuştu.
Ailesiyle Gloria Serenity Otel'de tatil yapan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadatten Saran da tesisleri gezerken Hidayet Türkoğlu'nun kampını ziyaret etti. Saran ve ailesi Hidayet Türkoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI