Galatasaray ile Antalyaspor, son dönemde eşine az rastlanan bir transfer diyaloğu içerisine girdi. Birbirlerine olan saygı nedeniyle iki kulüp, sezon sonunda mukavelesi sona erecek oyuncularla ilgili olarak karşılıklı izin istedi.
Cim-Bom, Antalyaspor’un genç yeteneği Emrah Başsan’ı transfer için harekete geçti. Sezon sonu itibariyle serbest kalacak olan Emrah Başsan için Galatasaray’ın bonservis ücreti ödemeyeceği de ortaya çıktı.
Piyasa değeri 4.5 milyon euro olarak gösterilen Emrah transferini bedavaya getirecek olan Cim-Bom, buna rağmen kırmızı-beyazlıların kapısını çaldı. Başkan Dursun Özbek’in, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile görüşerek, niyetlerini aktardığı ve izin istediği belirlendi.



Gencer isim vermedi
Benzer bir düşünce de Antalyaspor tarafında Emre Çolak için olduğu belirtildi. Yine Galatasaray’da sezon sonu serbest kalacak olan Emre Çolak’ı transfer etmek isteyen Gencer’in konuyla ilgili düşüncelerini Özbek’e aktardığı öğrenildi.
Gencer konuyla ilgili isim vermeden kaçınırken, “Galatasaray’da sezon sonunda serbest kalacak futbolcularla ilgili görüştük. Galatasaray’ın da Antalyaspor’dan bir futbolcuyu almayı düşündüğünü duydum” diye konuştu.

Kaynak:milliyet