AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ve Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli, il yönetim kurulu ile huzur evine ziyarette bulundular.
Huzurevinde yaşlılarla sohbet eden Şahin burada yaptığı açıklamada,”AK Parti teşkilatı olarak başta sayın bakanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanımız; sürekli huzurevlerine, sevgi evlerine, bakım evlerine ziyaretlerde bulunuyoruz. Sürekli takip ediyoruz. Yaşlılarımızı, bakıma muhtaçlarımızı, çocuklarımızı, sürekli takip ediyoruz. Engellilerimizle sürekli programlar yapıyoruz. Partide hem biz, kadın kollarımız, merkez ilçemiz bu hususta hem birimleri var hem yaşlılar komisyonu var hem de engelliler koordinasyon merkezi var. Bu kesimlere pozitif ayrımcılığımız var teşkilat olarak ve aynı zamanda da hükümet olarak. Hükümetimiz sosyal devlet İlkesini dünyada en ileri derece de uygulayan hükümetlerden birisi. Birçok alanda Avrupa’dan ilerideyiz. Avrupa devletlerinden çok daha fazla şeyler yapıyoruz. Ülkemizin imkanları büyüdükçe geliştikçe; bizde yaşlılarımıza, engellilerimize, çocuklarımıza daha fazla imkanlar sağlayacağız.“dedi.
Huzurevi Müdürü Sabit Yavuz ise; “AK Parti teşkilatı, başkanımızın ve sizlerin ayağınıza sağlık. Sizleri görmekten büyük gurur ve onur duyuyoruz. Yaşlılarımız sizleri anlatmakla bitiremiyorlar. Kadın kolları, gençlik kolları ve sizler ziyarete geliyorsunuz. Biz de elimizden geldiğince burada ömrünün son penceresinde bulunan yaşlılarımıza hizmet etmekten gurur ve onur duyuyorum. Şahsım adına da, personelimiz adına da. Bugüne kadar şikayet mercii olmadı.” diye konuştu.