TFF 1.Lig 5. haftada şu ana kadar yenilgi görmeyen Yılport Samsunspor evinde İstanbulspor'u ağırlayacak. 19 Mayıs Stadyumu'nda 13.30'da oynanacak zorlu 90 dakika öncesi gelişmeleri Samsun Medya Grubu'na bağlı Samsun Canlı Haber TV ve samsungazetesi.com'dan takip edebilirsiniz.

TEK HEDEF GALİBİYET

TFF 1.Lig 5. hafta müsabakası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve şu ana kadar 2 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Yılport Samsunspor evinde lider İstanbulspor'u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca her şartta Kırmızı-Beyazlı ekibin yanında olan Samsun Medya Grubu'na bağlı Canlı Haber TV'de maç öncesi ve sonrası yayınlar gerçekleştirecek. 

O İSİMLER OLMAYACAK

Milli takım arası nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren Samsunspor'un hedefi ise bu kritik maçtan 3 puanla ayrılabilmek. Sakat olan ve kovid-19 testleri pozitif çıkan oyuncular ise bu maçta takım arkadaşlarının yanında olamayacak. Yine sadece galibiyet hedefleyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'da karşılaşmaya farklı bir 11 ile çıkması bekleniyor. Samsunspor eğer rakibini kayıpsız geçer ve Salı günü Eskişehirspor'u da deplasmanda devirir ise 'Süper Lig' yolunda büyük avantaj elde edecek.