Ünlüleri taklit ettiği gösterileri ile tanınan 70 yaşındaki komedyen ve oyuncu Atilla Arcan, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Atilla Arcan için Erenköy Galippaşa Camisinde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Arcan'ın eşi Gül Arcan, kızı Şebnem Sevgi Arcan, oğulları Uğur, Özgür ve Barış ile sanat camiasından Erol Evgin, Rasim Öztekin, Müjdat Gezen, Yalçın Menteş, Gaffur Uzuner, Ferdi Akarnur, Ateşböceği Ercan, Müjdat Gezen, Birol Güven gibi isimler ile 80'ler dizisinin oyuncuları katıldı.

BABASININ TABUTUNU SIRTLADI

Arcan'ın tabutunu taşıyanlar arasında kızı Şebnem Sevgi Arcan da vardı. Şebnem Sevgi Arcan babasının tabutunu sırtladığı an duygusal görüntüler ortaya çıktı.

"İÇİNDEN SES GELİYOR"

Cami avlusunda babasının tabutuna sarılan Şebnem Sevgi Arcan uzun süre ağladı. Arcan'ın "İçinden ses geliyor, dinleyin ses geliyor" demesi, cenazeye katılanları duygulandırdı.

KÜÇÜKYALI'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Atilla Arcan'ın cenazesi helallik alınmasından sonra omuzlarda taşındı. Daha sonra cenaze aracına konulan Arcan'ın cenazesi, Küçükyalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ÖZTEKİN: KİBAR VE ÇALIŞKAN BİR KİŞİYDİ

Bu arada camii avlusunda gazetecilere açıklama yapan sanatçı Rasim Öztekin, Atilla Arcan'ın çok kibar ve çalışkan bir kişi olduğunu, kendisini kaybetmelerinden dolayı üzgün olduğunu söyledi.

TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELDİ

Tekerlekli sandalyeyle camiye gelen Yalçın Menteş, Atilla Arcan'ın tabutuna dokunarak gözyaşlarına boğuldu.

"HERKESE İYİLİĞİ VARDIR AMA HİÇ KÖTÜLÜĞÜ YOKTUR"

Usta oyuncu Ferdi Akarnur, "Atilla öyle bir insan ki Türkiye Cumhuriyetinde hiç kimsenin kötü bir şey söyleyeceği bir insan değil. Öyle bir insandır, herkese iyiliği vardır ama hiç kötülüğü yoktur. Çünkü kalbinde kötülük yoktur. Dünya efendisi bir insandır. En son cuma günü konuştum, hastanedeydi" dedi.