Samsung şirketi yeniliklerine Samsung Galaxy S6 ile devam ederken bir biri ardına sızdırılan Samsung Galaxy S6 Özellikleri şimdiden kullanıcıların dikkatini çekmeye yetti. Henüz test aşamasında olan farklı tarzı ve görüntüsüyle piyasalarda dalgalanmalara yol açan Galaxy S6 ne zaman satışa çıkartılacak işte Galaxy S6 Özellikleri ve Çıkış tarihi. 


Samsung Galaxy S6 Özellikleri sızdırılırken gelen bilgilere göre Parmak tarayıcı sistemi, UV Sensörü ve Micro SD Slot olarak tasarlanan bu cihazda daha bilinmedik bir çok özelliği olacağı belirtildi. Peki kullanıcılarını heyecanlandıran Samsung Galaxy S6 ne zaman çıkacak çıkış tarihi belli Mi? gibi soruların yanıtı önümüzdeki günlerde belirlenecek özellikleri hakkında bilgiler geldikçe paylaşılacaktır.


Samsung'un Mart'ta MWC 2015'te tanıtılacağına inanılan telefonu Galaxy S6'dan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. AndroidPit'in haberine göre Samsung Galaxy S6, bir microSD slotu, parmak izi tarayıcısı, UV sensörü, hızlı şarj işlevi ve tek yönlü mikrofonlarla gelecek.
Sitenin verdiği bilgilerin şaşırtıcı olmadığını düşünüyorsanız, size hak veriyoruz. Yine de en azından Samsung'un telefonunda bu özellikerden geri adım atmadığını öğrenmek güzel.


Yeni bilgilere göre Galaxy S6 sahipleri, Tema Mağazası üzerinden tema indirerek telefonlarını özelleştirebilecekler. Samsung'un kullanıcı arayüzü TouchWiz'de ise onun kullanımını hızlandıracak değişiklikler yapıldığı söyleniyor. Samsung, Galaxy S6'nın son tasarımına henüz karar vermiş değil. AndroidPit'in raporuna göre firma, (pili çıkarılmayan) tek parça metal gövdeyle, Note 4 gibi kısmen metalden oluşan tasarım arasında karar verme aşamasında.