Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti, düzenlediği iftar programı ile il merkezi ve ilçelerde görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcilerini bir araya getirdi.
Mahmut Usta tesislerinde düzenlenen programa Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru, Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, eski Başkan Yusuf Sadık, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve gazeteciler katıldı.
Özellikle ilçelerde görev yapan basın emekçileri ile kent merkezindeki gazetecilerin sohbet etme, sorunları tartışma imkanı bulduğu programda konuşan cemiyet başkanı Sezai Köprülü, Ramazan ayının manevi atmosferinin teneffüs edildiği bu günlerde düzenlenen programda birliği, beraberliği, bütün olmayı isteyen cemiyet üyeleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Ramazan’ın birlik ve beraberlik ayı olduğuna vurgu yapan Köprülü, “Gerek iş yoğunluğu gerekse özel durumlar nedeniyle gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelemiyoruz. Bu vesile ile bir araya gelip sohbet etme imkanı bulduk. Gönül ister ki, zor çalışma koşullarında yoğun bir şekilde çaba sarf eden basın mensubu dostlarımızla bu tür sosyal etkinliklerle daima bir araya gelelim. Cemiyet olarak üyelerimizin her türlü talep ve önerilerini değerlendirerek yapılabilecek çalışmaları hayata geçirmek arzusundayız. Bunun için üyelerimizin her türlü görüşüne önem veriyor ve desteğini bekliyoruz. Ancak cemiyetimizin üyelerini sahiplendiği gibi, üyelerimizin de cemiyeti sahiplenmeleri gerekiyor. Dayanışma ancak bir olursak anlam kazanacaktır” dedi.
Bu tür organizasyonlarla Gümüşhane’deki basın emekçileri olarak bir kaynaşma ortamı oluşturmak istediklerini vurgulayan Köprülü, imkanlar ölçüsünde çeşitli sosyal etkinlikler düzenlemeyi ve bu etkinliklerde üyelerin geniş katılımını hedeflediklerini söyleyerek, davetlerine icabet eden tüm basın emekçilerine teşekkür etti.