Antalya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi işbirliği ile Cam Piramit’te "İyilik Sofrası" adı altında iftar programı düzenlendi.
Düzenlenen iftar programına Antalya Vali Vekili Mehmet Kurtoğlu, Vali Yardımcıları Dr. Mestan Yayman, Gülihsan Yiğit, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsmail Avşar, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti ikinci Başkanı Mazhar Bilgin, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ögke, bölge müdürleri, Türkiye Diyanet Vakfı İletişim Müdürü Kerim Küçüksarı, daire amirleri, emekli il ve ilçe müftüleri, emekli din görevlileri, ilçe müftüleri, il ve ilçe müftülük personelleri, şehit aileleri ve gazilerle, kentte bulunan Suriyeli mülteci aileler, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği üyeleri ile kimsesizler katıldı.
Program Beyaz Baston Görmeyenler Derneği İlahi Korosu’nun ilahi dinletisiyle başladı. Kur’an-ı Kerim ve Ezanı Güzel Okuma Türkiye Birincisi Hafız İrfan Keskin tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve Muratpaşa Camii Müezzin kayyımı Engin Şahin’in okuduğu ezanla davetliler iftar yaptılar. İl Müftüsü Osman Artan yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve huzurun hiç bozulmamasını dileyerek, 500 davetliye teşekkür etti.
Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti ikinci Başkanı Mazhar Bilgin ise, Türkiye Diyanet Vakfı’nın yurt içi ve yurt dışında yapmış olduğu faaliyetleri anlattı.
Program, eski Antalya İl Müftüsü ve Diyanet Vakfı Antalya Şubesi Mütevelli Heyeti üyesi olan Kadir Çetin’e, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından verilen "Teşekkür Belgesi"ni, Antalya Vali Vekili Mehmet Kurtoğlu tarafından verilmesiyle sona erdi.