Komyapı tarafından Sivas’ta tamamlanan 902 TOKİ konutunun anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.
Sivas Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın yanısıra Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, TOKİ Finansal Daire Başkanı Ayhan Karaca ve Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun, Komyapı Genel Müdür Yardımcısı İsmet Yalçın, protokol üyeleri ve hak sahipleri katıldı. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz törende yaptığı konuşmada, konutların ev sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Bu hizmetin buraya kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
ANAHTARLAR TESLİM EDİLDİ
Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, TOKİ Finansal Daire Başkanı Ayhan Karaca ve Komyapı Genel Müdür Yardımcısı İsmet Yalçın da anahtar teslim töreninde birer konuşma yaparak, konutların hayırlı uğurlu olması dilediler. Konuşmaların ardından, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Alim Barut, Kombassan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun ve il protokolü, hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.
KOMYAPI’DAN, TOKİ’YE 10 BİN KONUT
Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinden olan Komyapı’nın bugüne kadar sadece TOKİ’ye ait, 10 bin civarında konut, 5 adet okul, 5 adet cami, karakol, kreş, sosyal ve ticari tesisin müteahhitliğini üstlendiğini belirterek, birçok projede olduğu gibi Sivas’ta anahtarları teslim edilen konutları da taahhüt edilen süreden önde teslim ettiklerini belirtti. Daha önce Türkiye’nin ilk bilim merkezi inşaatını gerçekleştiren Komyapı’nın, 90 gün gibi kısa bir sürede Mevlana Kültür Merkezi inşaatını tamamladığının da altını çizen Şahin, yurt genelinde birçok projenin de devam ettiğini belirtti.