Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, () - DENİZLİ Valisi Şükrü Kocatepe, son  terör saldırılarında şehit düşen Denizlili 2 asker ile 1 polisin adının okullarda yaşatılacağını söyledi.
Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, 20 Temmuz'dan bu yana yaşanan terör olaylarında şehit düşenler arasında bulunan Denizlili 2 asker ile 1 polisin sonsuza kadar yaşatılması için adlarının eğitim kurumlarına verilmesinin kararlaştırıldığını söyledi. Vali Kocatepe, şöyle dedi:
"Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna canlarını feda eden şehitlerimize minnettarlığımızın ifadesi olarak, isimleri okullarda yaşatılacak. Ruhları şad olsun, vatan sağ olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, emniyet mensuplarımıza ve yüce Türk Milleti'ne başsağlığı ve sabır, saldırılarda yaralanan asker ve polislerimize acil şifalar diliyorum."
ADLARI YAŞAYACAK
Alınan karar gereği şehit Piyade Komando Er Ömer Kağan Kandemir'in adının Çivril'deki bir okula, Şırnak'ta şehit olan Jandarma Er Doğan Acar'ın adının doğup büyüdüğü Akhan Mahallesi'ndeki okula, Iğdır'da şehit düşen ve dün toprağa verilen polis memuru Hasan Acar'ın da, ailesinin onayıyla belirlenecek bir okula verileceği kaydedildi.

FOTOĞRAFLI