Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Halepli Bahçe Mahallesi’nde ikinci kez düzenlenen iftar yemeğine katılarak mahalle sakinleriyle birlikte oldu.
Halepli Bahçe Mahallesi esnafı ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen iftar yemeğine yoğun ilgi vardı. İftar yemeği Halepli Bahçe Mahallesi Öncel Kardeşler Camisi avlusunda düzenlendi. Mahalle sakinleri ve esnafıyla iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Ekinci, burada aynı sofrada ikram edilen yemeklerle tuttuğu orucunu açtı. Ardından akşam namazını aynı cami de iftara katılan kalabalıkla birlikte kıldı. İftar öncesi cami avlusunda bir araya gelen mahalleliye hitaben kısa bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulundu. Başkan Ekinci yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
“Bugün bir kez daha sizlerle birlikteyiz, inşallah bundan sonra da birlikteliğimiz hep devam eder. Eyyübiye ilçemize yapacağımız güzel hizmetlerde sizlerin gönlünü kazanmayı sürdüreceğiz. Bugün, halkımızla birlikte bu iftar organizasyonunu düzenleyen hocamıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı içerisinde kardeşlik duygularını pekişeceğine dair en güzel örneklerde biridir.”