Spor Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, yarın bu sezon kendisi gibi ilk Euroleague tecrübesini yaşayan Darüşşafaka Doğuş'la oynayacak.
Karşıyaka Arena'da saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Lig TV 3 yayınlayacak. Bilet fiyatları öğrenci 10, tam 20 TL olarak açıklandı. Euroleague'de geçen hafta oynanan Lokomotiv Kuban karşılaşmasını seyreden basketbolseverler biletlerini ibraz ederek müsabakaya ücretsiz girebilecek. Ligde son 3 deplasmandan eli boş dönen Pınar Karşıyaka 9 maçta 6, Darüşşafaka'nın ise 5 galibiyeti bulunuyşor. Yeşil kırmızılı takımda sakatlığı süren Iverson yok.
Öte yandan guard ve şutör arayışını sürdüren yönetim, İsrail'in Hapoel Jerusalem takımından ayrılan Bracey Wright'la yeniden temasa geçti. Parasal konularda anlaşma sağlanan 31 yaşında ve 1.91 boyundaki oyuncunun imzaya yakın olduğu bildirildi. Hem şutör guard hem de point guard mevkilerinde görev yapabilen Wright, NBA'de 2005'te Minnesota Timberwolves tarafından draft edildikten sonra Avrupa'da Aris, Joventut Badalona, Oostende, Paris Levallois, Cedevita Zagreb, CAI Zaragoza ve Krasnye Krylia'da oynadı. Euroleague ve Eurocup tecrübesi bulunan ABD'li, geçen sezon İsrail'de finallerin en değerli oyuncusu seçildi.