Manavgat Üniversiteliler Derneği (MANÜD), Üniversite tercihinde bulunacak olan Manavgatlı gençlerin kendilerine en uygun ve en doğru tercihleri yapmaları amacıyla üniversite tanıtım bürosu açıyor.
MANÜD, üniversite tercihinde bulunacak olan Manavgatlı gençlerin kendileri açısında en uygun ve en doğru tercihleri yapabilmeleri amacıyla Cumhuriyet Meydanında üniversite tanıtım bürosu açarak gönüllü ve ücretsiz olarak hizmet verecek. MANÜD Başkanı Özgü Özen, üniversiteye gidecek olan gençlerin tercihlerinde yardımcı olmak için tanıtım bürosu açtıklarını söyledi.
Özen, “Manavgat Üniversiteliler Derneği olarak, üniversite tercihinde bulunacak arkadaşlarımız için 10-11-12 Temmuz tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi önünde üniversite öğrencisi olan dernek üyelerimiz tarafından gönüllü ve ücretsiz olarak iftardan hemen sonra gece yarısına kadar hizmet verecek olan MANÜD Üniversite Tanıtım Bürosu açacağız. Üniversite Tanıtım Büromuzun amacı tercihte bulunacak olan üniversite adayının tercih edeceği üniversite ve bu üniversitenin fakülteleri, öğretim görevlileri, üniversitenin bulunduğu şehir, sosyal yaşam, öğrenim hayatı, kalacak yerler konularında bizzat o şehirde öğrenim gören üyemiz tarafından bilgi verilecektir” dedi.