Lübnanlı Saly Greige’in İsrailli Doron Matalon ile Kainat Güzellik Yarışması öncesinde çekilmiş bir fotoğrafı Lübnan’da tartışmalara neden oldu.
Kainat Güzellik Yarışması öncesinde Lübnanlı Saly Greige ve İsrailli Doron Matalon’un sosyal medyada yayınlanan fotoğraf, Lübnanlıların tepkisini çekti. Japonya ve Sovenya’yı temsil eden mankenlerinde bulunduğu fotoğrafın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Lübnanlı Saly Greige Japonya ve Slovenya’yı temsil eden mankenlerle konuştuğu sırada gelerek beklenmedik anda fotoğraf çektiğini ifade etti. Greige açıklamasında, fotoğrafın Kainat Güzellik Yarışması’na katıldığı ilk gün çekildiğini belirterek, “İsrailli Doron Matalon’un bulunduğu bir ortamda veya fotoğrafta olmaktan kaçınmaya çalışıyordum. Matolon, defalarca benimle fotoğraf çekinmeye çalıştı. Japon, Slovak mankenlerle fotoğraf çektiriyorduk. Matalon aniden geldi ve fotoğraf çekerek sosyal medya hesabından yayınladı” dedi.
İsrailli Doron Matalon ise İngilizce ve İbranice yaptığı açıklamada, “Greige’nin açıklaması beni şaşırtmadı fakat üzdü. Olayın dışına atılmak son derece üzücü” dedi.