Her şey iki yıl önce Rebecca Luff'ın hiç tanımadığı Avustralyalı bir genç adamdan arkadaşlık isteği almasıyla başladı. Bu isteği kabul eden genç kız belki de sürpriz bir aşka tutulacağından habersizdi. 

Daha sonra arkadaşça sohbet etmeye başlayan çift, geçen zaman içinde birbirlerine aşık oldu. Luff ve Young, aylar boyunca Facebook ve Skype üzerinden iletişimlerini sürdürdü.

Sosyal medyadaki bu uzun konuşmaların ardından, 2016'nın Eylül ayında Michael Young, Rebecca'nın yaşadığı Plymouth'a onu görmeye gitti. Genç çift, birlikte kısa bir Amsterdam turunu da kapsayan üç hafta geçirdi.

Bu tatilin ardından Michael ülkesi Avustralya'ya döndü. Yani çift geçen yılın 3 Ekim'inden itibaren birbirleriyle yüzyüze görüşmedi bir daha.

Rebecca Luff, "Onunla ilk konuşmaya başladığımızda işlerin bu kadar ciddi bir duruma geleceğini hiç düşünmemiştim. Michael ile ilk konuştuğumda sanki onu hayatım boyunca tanıyormuş gibi hissettim" diyerek anlattı.

Rebecca Luff, çalıştığı iş yerinden üç ay izin alıp Avustralya'ya Michael Young'ın yanına gitmeyi planlıyor. Aradaki mesafeye rağmen her ikisi de günün birinde aşklarının sona ereceğine inanmıyor. Buna da bir çözüm bulacaklarını düşünüyorlar. 

Kaynak:Posta