AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş seçim ziyaretleri kapsamında ikamet etmekte olduğu Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Sedat Uygun’u ziyaret ederek seçim listesini kontrol etti.
Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Sedat Uygun’u ziyaret eden Altıntaş, Mahallenin sorunları ve yapımı devam etmekte olan cami ile ilgili bilgiler aldı. Altıntaş,’’ Bizim için muhtarlarımız çok kıymetlidir; çünkü muhtarlarımız hiçbir siyasi parti bünyesinde bulunmadan halk tarafından sevildikleri için seçilmiş kişilerdir. Halkı da en yakından tanıyan sizlersiniz. Mahallelilerimizle ilgili sıkıntıları, problemleri sizlerle birlikte tespit edeceğiz. Bizim için muhtarlarımız çok önemlidir. Seçilsek de seçilmesek de Mahalle’nin sıkıntılarının çözümünde her zaman yanınızdayım. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız’’ dedi.
Menderes Mahalle muhtarı Uygun’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Altıntaş’a aday adaylık sürecinde başarılar diledi. Altıntaş, ziyaret sonrası seçmen listelerinde adını kontrol ederek muhtarlık binasından ayrıldı.