AK Parti İzmir İl Kadın Kolları ve Gençlik Teşkilatı hafta sonu da çalışmalarına hız vererek devam ediyor. “İzmir kazan biz kepçe” sloganıyla yola çıkan AK Partili kadın ve gençleri şehrin nabzını tutuyor.
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları ve Gençlik Teşkilatı, İzmir’in hafta sonu en kalabalık semti Alsancak’taydı. Alsancak’ta Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Gül Sokak, Mustafa Bey Caddesi ve Kordon’da broşür dağıtımını gerçekleştiren teşkilat, AK Parti’nin hedeflediği Yeni Türkiye’yi anlattı. AK Parti’nin İzmir için gerçekleştirdiği ve halen yapım aşamasındaki projeleri anlatan teşkilat mensupları, halktan aldıkları tepkilerden çok memnun olduklarını dile getirdi. Halkın vaat edilen projelerin yerine getirilip getirilmediğini de yakından takip ettiklerini ifade eden AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gözde Keskin, sahaya inip halkı bilinçlendirme faaliyetlerine bizzat katıldığını söyledi.
“KADIN KİMLİK BULDU”
Keskin, “Kadın Ak Parti’yle değer kazandı, kimlik buldu. Bundan önceki hükümetlerde kadın vekil sayısı yok denecek kadar azdı. Bizim hem il, hem ilçe teşkilatımızdaki kadınlarımız evde ev hanımı, işte iş kadını, Ak Parti’de çalışkan bir hizmetkar. Ülkesine hizmetkar olmuş bir Cumhurbaşkanı’nın, bir Başbakan’ın kadrosunda hizmetkar olmak bizim için gurur verici” dedi.
DUR DURAK DEMEDEN ANLATIYORLAR
Yapılan saha çalışmalarında AK Partili Kadınlar ve gençler el ele vererek İzmir’in tüm caddelerinde Ak Parti’nin iktidarı süresince yaptıkları hizmetleri ve bundan sonra Yeni Türkiye için yapacakları tüm hizmetleri dur durak demeden anlattıklarını belirten Keskin, “Gencinden yaşlısına, işçisinden memuruna, ev hanımından, esnafına kadar AK Parti’nin yaptığı ve yapacağı hizmetleri bir bir anlatan teşkilat mensuplarımız, verdikleri bu emeğin AK Parti ve ülkenin kazanımı açısından ne kadar değerli olduğunun da bilincinde” diye konuştu.
“YENİ TÜRKİYE’NİN İNŞASINDA KADINLAR OLACAK”
Keskin sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz bu kadar emeğin İzmir’de zayi olmayacağını çok iyi biliyoruz. Tüm hizmetleri sadece seçim sürecinde değil, seçimden önce de sonra da anlatmaya devam edeceğiz. Bu Ak kadınların başarısı, ülkenin başarısı olacak. Yeni Türkiye’nin inşasında yine kadınlar olacak, biz yine sahada olacağız. Yapılan faaliyetlerdeki tepkilere gelince, her şey çok olumlu, çok güzel gidiyor. Yorulmadan yılmadan AK Parti ne demek onu anlatıyoruz. Ben dahil, bütün teşkilat kadınlarını ve gençlerini günün her saatinde İzmir’in her yerinde göreceksiniz. Biz İzmir’de Ak Parti’yi bir kez daha şahlandıracağız.”