Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPOR'da Celil Hekimoğlu’nun adaylığını açıklamasıyla başlayan kongre yarışında gözler, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta’ya çevrildi.
Bordo mavili kulübün olağan genel kurulu, 5-6 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Başkan adayları, 19 Kasım Perşembe günü saat 17.00’ye kadar adaylık başvurularını yapacak. Başkan adayları, yönetim listelerindeki son değişikliklerini de 3 Aralık günü akşamına kadar teslim edebilecek.
Eski yöneticilerden işadamı Celil Hekimoğlu’nun adaylığını açıklamasıyla gözler, aday olabilecek isimlere döndü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da bu hafta sonuna kadar kente gelerek adaylığıyla ilgili açıklama yapabileceği bildirildi.  Başkan Hacıosmanoğlu’nun büyük bölümü hak mahrumiyeti cezası alan yönetim kurulundan en fazla 3 isme yeni listesinde yer vereceği ve yönetimini tamamen yenileyeceği öne  sürüldü. Yeni listede Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Genel Sekreter Köksal Güney ve yönetici Mehmet Terzi’nin Başkan Hacıosmanoğlu’nun yeni yönetim listesinde yeniden yer alacağı öğrenildi.
USTA NABIZ YOKLUYOR
Öte yandan 2013’teki kongrede İbrahim Hacıosmanoğlu’na karşı kaybeden Muharrem Usta’nın da aday olacağı dile getiriliyor. Muharrem Usta’nın Trabzon ve İstanbul’da çeşitli temaslarda bulunarak nabız yokladığı ve aday olma yönünde eğilimi olduğu belirtiliyor. Muharrem Usta’nın da bu hafta sonunda Trabzon’a gelerek temaslarda bulunması bekleniyor.
DİVAN KURULU TOPLANTISI
Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yarın saat 10.00’da, "Kongre öncesi Trabzonspor ve beklentiler" konulu bir basın toplantısı düzenleyecek. Yeni seçilecek yönetimden Divan Kurulu olarak beklentilerini sıralayacak olan Ali Sürmen'in kulübün sorunlarıyla ilgili çözüm tekliflerini de kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi.

FOTOĞRAF