Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, futbol şampiyonalarında aldıkları başarılarla Bodrum’un gururu olan öğrencileri ziyaret ederek tebrik etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, futbolda Muğla İl Şampiyonası ve Manisa’da yapılan Bölge Şampiyonası’nda Bodrum’u başarıyla temsil eden Turgutreis Mahallesi’ndeki Vedat Türkmen Ortaokulunun öğrencilerini okullarında ziyaret etti. Ziyaretinde Başkan Kocadon’a belediye meclis üyeleri ve belediyedeki ilgili birimlerin müdürleri eşlik etti. Okula geldiklerinde Başkan Kocadon ve ekibini Vedat Türkmen Ortaokulu Müdürü Derya Güven, Okul Aile Birliği Başkanı Gülseren Yılmazer ve öğretmenler karşıladı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, okul idarecileri ve aile birliği üyeleri ile bir süre öğretmenler odasında görüştükten sonra başarılı öğrenciler ile bir araya geldi.
BU BAŞARI YARIMADADAKİ DİĞER ÖĞRENCİLERİ DE SPORA TEŞVİK ETMİŞTİR
Ege Bölgesi Kız Futbol Şampiyonası’nda ikinci olan Vedat Türkmen Ortaokulu Futbol Kız Takımı ile Muğla İl Üçüncüsü olan Vedat Türkmen Ortaokulu Erkek Futbol Takımı’nın başarılı öğrencilerini tebrik eden Başkan Kocadon, “Muğla İl Şampiyonu olarak Manisa’daki bölge finallerine katılan kızlarımızı tebrik ederim. Kız futbol takımımız finalde ev sahibi Manisa ekibi ile karşılaşmışlar. Aydın, Denizli ve Uşak il birincilerini yenerek Manisa birincisine karşı şansız bir şekilde elenerek bölge ikincisi olmuşlar. Bodrumumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimizin önümüzdeki yıllarda Türkiye finaline kadar yükseleceklerine canı gönülden inanmaktayım. Özellikle kızlarımızın bu üstün performansları, yarımadamızda bulunan diğer okullarımızın öğrencilerini de spora ve futbola teşvik etmelerine sebep olmuşlardır. Erkek takımımız da erken bir şekilde Muğla İl Şampiyonası’nda elendiler ama önemli olan çocuklarımızın spor yapmalarıdır. Tüm çocuklarımızın spor ile uğraşmaları için onları eğiten başta öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim.” dedi.
ANADOLU HALKIMIZ BODRUM’A ÇOK MERAKLI
Vedat Türkmen Ortaokulu Müdürü Derya Güven ise gerek Muğla gerekse Manisa’daki şampiyonalar için okullarına destek olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a okul adına teşekkür etti. Bodrum Belediyesi olarak eğitim kurumlarına her zaman destek olmaya çalıştıklarını belirten Kocadon da; “Bodrum ismi çok büyük isim ve haber değeri de çok fazla olan bir yer. Özellikle Anadolu halkımız Bodrum’a çok meraklı. Biz yöneticilerin de Bodrum ismini en iyi şekilde Anadolu’ya duyurmamız lazım. Bu okul ile olabilir, bir folklor ekibi ile olabilir ya da bir spor kulübümüz ile olabilir. Bir yönetici olarak ben bu faaliyetlerde her zaman çocuklarımızın yanında oldum ve bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Eğitimin küçük yaşta verileceğine inanan bir belediye başkanı olarak okullarımıza imkanlarımız doğrultusunda her zaman destek olacağım.” şeklinde konuştu.