Beydağ Belediyesi yeni inşa edilen liseye ulaşımı kolaylaştırmak için kolları sıvadı. Beydağ Atatürk Stadı ve spor salonunun da bulunduğu bölgeye ulaşmak için Beydağlıların kullandığı 2,5 kilometrelik güzergah yerine Hükümet Konağı kuzeyinden yaklaşık 750 metre uzunluğunda yeni bir yol açılıyor.
Beydağ Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin Tasavra Çayı üzerinde daha önce yapılan beton köprüden başlattığı çalışmalar kapsamında hafriyat kazısı yapılırken, yaklaşık 750 metrelik yolun yeni eğitim yılına kadar tamamlanması hedefleniyor. İlçe merkezinden lise, Atatürk Stadı ve spor salonuna gitmek isteyenlerin Köprübaşı mevkiine kadar gelip Tasavra Çayı boyunca ilerlediği 2,5 kilometrelik güzergah da tarih olacak.
Çalışmaları yerinde inceleyen Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, “Şehrimizin gelişimi devam ederken, halkımızın ulaşımını kaliteli ve kolay hale getirecek çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Şentürk, “Lise binamızın inşaatında da ince işçilik yakında başlayacak. Yeni eğitim yılında hizmete sunulması ve spor lisesi olması planlanıyor. Bu bölgeye öğrencilerimizin ve sporseverlerin kolayca ulaşımını sağlamak adına biz de Beydağ Belediyesi olarak üzerimize düşeni kendi imkânlarımızla yapıyoruz. Eğitim yatırımlarına desteğimiz sürecek” şeklinde konuştu.