BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Bozbey, ilçede oturan ve 'Nilüfer' adını taşıyan 165 kişiyle kahvaltıda biraraya geldi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile birlikte farklı bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Bozbey, adı 'Nilüfer' olan ve ilçede ikamet edenlerle kahvaltıda biraraya geldi. Farklı yaş gruplarından 'Nilüfer' adını taşıyan toplam 165 kişi, Başkan Bozbey ile eşi Seden Bozbey ile keyifli bir sabah geçirdi. Başkan Bozbey, 'Nilüfer' ismini taşıyanlara çeşitli armağanlar da verdi.
Başkan Bozbey, geleneksel hale getirilen bu buluşmada yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi ve "Adını kentimiz ile bütünleştiren siz Nilüferler’in Nilüferimizi her zaman ve heryerde en iyi şekilde temsil ettiğinizi biliyoruz, bu anlamda siz bizim için farklısınız" dedi. Bu buluşmaların devam edeceğini söyleyen Bozbey, "Bugün burda 55 günlük Nilüferimiz de var 55 yaşında Nilüferimiz de var. Bu organizasyona katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Nilüfer her zaman gülümseyecektir" diye konuştu.
Renkli görüntülerin yaşandığı kahvaltıda Nilüfer adını taşıyanlar da böyle bir buluşma gerçekleştirdiği için Başkan Bozbey’e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI