İYİ Parti Samsun İl Başkanı Aksoy, 400'ün altında üyesi bulunan parti ilçe teşkilatlarında kongrelerin 29 Ekim tarihinde başlayacağını söyledi.

5 İLÇEDE DELEGE SEÇİMLERİ BAŞLIYOR 

Aksoy, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada 400'den fazla üyesi bulunan ilçe teşkilatlarında delege seçimleri yapılacağını belirterek, "Genel merkezimizin belirlediği takvim kapsamında, Samsun'da 400'den fazla üyesi bulunan İlkadım İlçe Başkanlığımızda 29 Ekim tarihinde, Atakum ve Canik İlçe Başkanlığımızda 6 Kasım tarihinde, Bafra İlçe Başkanlığımızda 29 Ekim tarihinde, Çarşamba İlçe Başkanlığımızda ise 5 Kasım tarihinde delege seçimleri yapılacak. 400'den az üyesi bulunan ilçe başkanlıklarımızda ise 29 Eylül tarihinde kongreler başlayacak" dedi.

İL KONGRESİ TARİHİ NETLEŞMEDİ

Aksoy, ilçe delege seçimleri ve kongrelerinin ardından yapılacak İl Kongresi için de genel merkezin tarih belirleyeceğini kaydetti. İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, kongre süreci ile ilgili açıklamasında şöyle konuştu:
"Yapılacak kongrelerimiz şölen havasında geçecektir. İlçe delege seçimleri ve kongrelerinin ardından İl Kongresi için hazırlıklarımız başlayacak. İl Kongresi genel merkezimizin belirleyeceği tarihte yapılacak. Şuan bu tarih belli değil. İYİ Parti olarak bu kongre süreçlerinden daha da güçlenerek çıkacağız ve milletimizle birlikte iktidara yürüyeceğiz."

Haber Kaynak: Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.