Kızılay Derneği Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, Türk Kızılayı ve gönüllüleri yardımıyla belirledikleri ihtiyaç sahiplerine veya kendilerine başvuruda bulunan kişilere yardımlarını en kısa sürede ulaştırdıklarını belirtti.

Bu yıl özellikle ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmaya çalıştıklarını belirten Başkan Erdi Şevketoğulları, "İhtiyaç sahibi vatandaşlara Kızılay olarak her türlü gıda yardımında bulunup, bu güzel günlerde gönülleri hoş etmeye çalışıyoruz” dedi.

Başkan Şevketoğulları, Kızılay’a kan bağışlayan bilinçli toplumlar sayesinde hastanelerde kan bulmak için oluşan mağduriyetin azaldığını ve aynı durumun hepimizin başına gelebileceğini hatırlattı.

Ayrıca 2015 yılının ilk başından bu zamana kadar 17 ihtiyaç sahibi kişiye tekerlekli sandalye verdiklerini belirten Başkan Şevketoğulları, "Şubemize önceden yapılan başvuru neticesinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize tekerlekli sandalyelerini teslim ettik. Kızılay olarak engelli kardeşlerimizin de her zaman yanındayız. Onların dertleriyle dertlenip sevinçleriyle seviniyoruz. Engelsiz bir dünyada tekerlekli sandalyelerimizin vatandaşlarımıza kolaylık getirmesini temenni ederim. Tekerlekli sandalye temininde katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Her zaman bu denli hizmetler içerisinde olacağız. Derneğimize gelerek bize başvuran maddi durumu yetersiz malul vatandaşlarımızı tekerlekli sandalyeye kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.