Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu Ak Parti Viranşehir İlçe Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.
Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, “Sayın Vekilimizi sadece Urfa Halkı değil, tüm Türkiye tanıyor. Geldiği ve bizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.
Eyyüpoğlu da konuşmasında, Viranşehir’e yeni yatırımların yapılacağını, bu yatırımların yolda olduğunu belirterek, “Yeni seçilen yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hepsini kutluyorum. Viranşehir’de kan değişimine gitmiştir. Bu kan değişimi önümüzdeki genel seçimlerde daha güçlü girmemizi sağlayacaktır. Başta İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım olmak üzere, tüm yönetimi kutluyorum ve görevlerinde başarı diliyorum. Bizler sonuna kadar onların arkasındayız. Bize hangi hizmet için gelirse gelsinler onları kesinlikle eli boş göndermeyiz. Çevreyolu ve su için çalışmalarımız devam ediyor. Bu hizmetler Viranşer’e gelecektir" diye konuştu.
Ardından gazetecilerin Viranşehir’deki elektrik kesintilerini sorması üzerine Eyyüpoğlu, Viranşehirlilerin kaçak elektrik kullandığını iddia ederek, kaçak elektriğin yüzde 70’ni devletin ödediğini, fakat halkın kalan yüzde 30’luk kaçak kullanımı ödemediği için şirketin kesintilere gittiğini söyledi.
Eyyüpoğlu, elektrik kesintilerini savunarak, “Bu akşam Bakanımız ve Urfa milletvekilleri ve TEDAŞ yetkilileri ile bir toplantı yapılacak. Gerek araziler için gerek mesken için bu toplantıda bir kararın çıkmasını bekliyorum. Çıkan kararı Bakanımız ile birlikte basına bildireceğiz. Bu bir özel firmadır. Eğer kaçak kullanımlar olursa şirket etmez ve o zaman da elektriği kesecektir" diye konuştu.
Gazetecilerin önümüzdeki seçimlerde Milletvekili adayı olacak mısınız? sorusu üzerine Eyyüpoğlu, “Halkımız beni bu göreve layık görürse, tekrar aday olmayı düşünüyorum” diyerek önümüzdeki genel seçimlerde aday adayı olacağını ima etti.