Caprice Gold ve Maldivler projelerini soruşturan savcı, müfettişlerin raporu doğrultusunda polisten Fadıl Akgündüz ve şirketlerin sahibi olan ablası, eniştesi ve yeğeninin ayrıntılı savunmalarını almasını istedi. Polis şimdi Akgündüz'ü arıyor.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİ

Fadıl Akgündüz'ün son projesi Caprice Gold ve Caprice Maldivler'le ilgili İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlarla Mücadele Bürosu'ndan Cumhuriyet Savcısı Nihat Karpınar'ın yürüttüğü soruşturma derinleştirildi. Bayrampaşa'daki Caprice Gold'un 2014'te teslim edilmesi gerekiyordu. Yaklaşık 8 bin 500 yatırımcısı bulunan otel, Mart 2014'den beri sözleşmelerdeki kira bedellerini de ödemiyor.



325 KİŞİDEN SUÇ DUYURUSU

Vatan'dan İlker Akgüngör'ün haberine göre Almanya ve Türkiye'de yaşayan 325 mağdur daha önce Yargıtay tarafından yönetiminden ayrıldığı şirketlerle organik bağı kabul edilen Fadıl Akgündüz, şirketleri devrettiği kız kardeşi Avniye ile eniştesi İbrahim Obut, şirketin eski satış ve spor koordinatörü Tanju Çolak ve Maldivler'deki ortağı Abdurrahman Akarsu hakkında suç duyurusunda bulundu. (Kaynak:vatan)