ANTALYA, () - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, oy kullanmasının ardından sosyal medyadaki takipçilerine sürpriz yaptı. Piyano başına geçen Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bestelenen 'Zor Olsa da, Dönmem Senin Yolundan' ve 'Bu Memleket Hepimizin' şarkılarını çaldı.
Sabahın erken saatlerinde Eşi Ebru Türel ile birlikte Yeşilbayır İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, oy kullandıktan sonra eve geçti. Başkan Türel, sosyal medyadan takipçilerine sürpriz yaptı.
'BU MEMLEKET HEPİMİZİN'
Türel ilk olarak, "Bugün size küçük bir sürprizim var. Mutlaka izleyin" dediği mesajında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bestelenen 'Zor Olsa da, Dönmem Senin Yolundan' eserini evindeki piyanoda çaldı. Başkan Türel günün ikinci sürprizi olarak 'Bu Memleket Hepimizin' adlı şarkıyı çaldı.
Başkan Türel'in yayınladığı videolar kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları Başkan Türel'in performansına yönelik beğenilerini dile getirdi.

FOTOĞRAFLI