Ramazan ayının ilk pazar günü Antalya’da sahiller tatilcilerle doldu taştı. Yüksek sıcağa aldırmayan tatilciler, güneş ve denizin keyfini çıkardı.
Yaz mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı Antalya’da sıcak hava etkisini göstermeye devam ediyor. Hava sıcaklığının bulutlu ve yüksek kesimlerde yağmur olması nedeniyle 26 dereceye düştüğü turizm kenti Antalya’da su parkları ve sahiller tıklım tıklım doldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmetlerin ücretsiz olarak verildiği dünyaca ünlü konyaaltı sahili tatilcilerin akınına uğradı. Tatilciler, güneş ve denizin tadını çıkardı. Bir gencin köpeğini denize sokması tatilcilerin tepkisini çekti.
Ramazan ayına rağmen sahildeki yoğunluk gözlerden kaçmadı. Kimi tatilciler çocukları ile deniz keyfi yaparken kimileri güneşlenmeyi tercih etti.
Konyaaltı Beach Park varyantta deniz içindeki kayalardan atlayan çocuklar tehlikeye davetiye çıkardı. Onlarca çocuk kayanın üzerine çıkıp ya balıklama ya da ayak üzeri atladı. Okulların kapanmasıyla birlikte denize geldiklerini belirten çocuklar, tehlikeli olmasına rağmen kayadan atlamanın zevkli olduğunu dile getirdi. Maceraseverler varyant seyir terasından motorlu yamaç paraşütüyle Akdeniz’i havadan izledi.