KARŞIYAKA-Göztepe derbisinin ardından protokol tribünü çıkışında yeşil kırmızılı 2 yöneticinin kavga ettiği ortaya çıktı.
Maçı 2 kulüp taraftarının da kontenjan kısıtlaması olmaksızın seyretmesine baştan beri karşı olan ve Göztepe'ye 5000 bilet verilmesini savunan Futbol Şube Yöneticisi Kerim Çetin ile 2'nci Başkan Cengiz Bakır'ın maç bitiminde birbirlerinin üzerine yürüdüğü öğrenildi. Göztepelilerin tribünde sayısal üstünlük sağlamasına tepki gösteren Çetin ile Bakır arasındaki kavgayı, diğer yöneticilerin ayırdığı bildirildi.
Cengiz Bakır, olayın ardından sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:
"Başkanımız, Karşıyakamız'ın geleceği için çalışıyor. Bugün tüm Türkiye, hem Prensesi yendiğimiz için hem de örnek olması için atılan adımlarda insiyatif kullanan, ilk adımı atan Karşıyakamız'ı konuşuyor. Bunların bir getirisi olacak muhakkak. Ama bunu hala anlayamayan yönetici arkadaşlarımız da daha sonra anlayacak. Şeref tribününde oldu bitti terbiyesizlik yapanlar da önce kulübümüz Disiplin Kurulu'na sevkedilecek. Sonrası da özür dilenecek mi bakacağız."
Kerim Çetin ise Bakır'a yine sosyal medya hesabından, "Ben Karşıyaka taraftarıyım. Yıllardır da iyi-kötü yöneticisiyim. Bana teke tek hesaplaşacağın bir ortam varken böyle ilkokul çocukları gibi hatta korkudan isim bile vermeden hakaretlerde bulunabiliyorsun. Herkes öğrensin ki bahsedilen kişi benim. Peki sen kimsin? Ayrıca daha düne kadar kol kola dostluk mesajları verdiğin kulübe bir kulüp yöneticisi olarak prenses demek sana yakışıyor mu?. Bunu diyecektin madem o zaman o pozlara girmeyecektin" diye karşılık verdi.

FOTOĞRAF