Erzurum’da AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvuruları son sürat devam ediyor. Çeşitli meslek gruplarından isimlerin aday adayı olduğu AK Parti’de, dikkatleri üzerine en çok çeken isimse, Arif Karadağ oldu.
Erzurum’da uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösteren ve geçen yıl yapılan mahalli seçimlerde de, Müftü Solakzade Mahallesi’ne muhtar adayı olan İşletmeci Arif Karadağ, “Arif olan anlar” sloganıyla bu kez milletvekilliğine aday adayı oldu. Aday adaylık başvurusunu yapan ve belgelerini AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Atar’a teslim eden Arif Karadağ, “Bu şehrin coğrafyasını çok iyi bilen, insani ve ahlaki zenginliklerinden istifade etmiş birisi olarak, Erzurumlulara hizmet için talibim. Mevla, çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun” dedi.
“MUHTAR BİLE OLAMAZ DEMİŞLERDİ”
Kendisinin mahalli seçimlerde Müftü Solakzade Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu hatırlatan Arif Karadağ, “Gönlü şehrine ve halkına hizmet aşkıyla yanan birisi için muhtarlık da aynıdır, Reisi Cumhurluk da aynıdır. Kaldı ki; vakti zamanında Sayın Cumhurbaşkanımız için dahi ‘muhtar bile olamaz’ demişlerdi. Zaman gösterdi ki; kim ne derse desin, her zaman milletin dediği oluyor. Bu bakımdan siyasetteki idolüm, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” şeklinde konuştu.
ERZURUM İÇİN TURİZM, TİCARET VE SPOR
Erzurum’da uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösterdiğinin altını çizen Arif Karadağ, “Turizm sektörü bu şehir için fevkalade bir nimet, değerlendirilmesi mutlaka gerekli olan önemli bir potansiyeldir. Palandöken’imize her yıl binlerce turisti ulaştırıyor olmanın verdiği ayrıcalığı bugün bile yaşayan birisi olarak, altını özellikle çizmek istiyorum ki; Erzurum’da turizme yapılacak hiçbir yatırım boşa gitmez” diye konuştu.
Erzurum için hayata geçirmeyi arzuladığı projelerinde önceliğin turizm, ticaret ve spor olduğuna dikkati çeken Arif Karadağ, “Turizm ve ticaret alanları zaten birbirleriyle bağlantılı. Turizme ivme kazandırmayı başarabilirsek, ticaretin her alanında sıçramayı rahatlıkla yapabiliriz” dedi.
Erzurum’un bu süreç dahilinde turizm, ticaret ve sporun başkenti olabileceğini kaydeden Karadağ, “Bu özlenen hedefe hep birlikte varabilmek için el ele vermeli, bizden olanı ve bizi bileni bu yolda yalnız bırakmamalıyız” ifadesini kullandı.