YENİ sezon öncesi 14 transfer yaparak 3 sezon sonra döndüğü PTT 1'inci Ligi'ne bambaşka bir kimlikle başlayan Göztepe, eski futbolcularını ilk 2 maçta unuttu.
Teknik direktör Metin Diyadin, Elazığspor ve Adanaspor müsabakalarının ilk on birinde tümüyle yeni isimlere yer verirken geçen sezon sarı kırmızılı ekibi şampiyonluğa taşıyan futbolculardan sadece Ertuğrul, Emre ve Mehmet Erdem sonradan oyuna dahil olabildi. Üç oyuncu toplam 65 dakika sahada kalırken, 2'nci Lig'de 34 haftanın 33'ünde forma giyen kaleci Oğuzhan, Cemil ve Erkan 18 kişilik kadroya girmelerine rağmen siftah yapamadı.
Geçen sezonun kahramanlarından Ertuğrul, ilk hafta Elazığspor randevusunda 15, geçen hafta Adanaspor deplasmanında 9 dakika süre alabildi. Metin Diyadin'in Elazığspor karşısında 35 dakika oynattığı Emre, Adana'da 90 dakika kulübede oturdu. Defansın solunda oynayan Mehmet Erdem de toplam 6 dakika görev aldı. Elazığspor maçında 5, Adanaspor müsabakasında 1 dakika oynayan Mehmet, formayı bu sezon Şanlıurfaspor'dan gelen Hakan Arslan'a kaptırdı. Eskilerden golcü Emrah sakatlığı yüzünden 2 mücadelede de kadroda yer almazken, savunmanın solunda oynayan İsa da maçları tribünden izledi.
ABDÜLKADİR OLMUYOR
Göztepe'nin transfer etmek istediği golcülerden peş peşe olumsuz haberler gelmeye başladı. Osmanlıspor'un, Galatasaray'a gol atan Serdar Deliktaş'ı bırakmama kararı almasının ardından Şanlıurfaspor'un da Abdülkadir Özgen'le yola devam edeceği bildirildi. Geçen sezondan kalan alacaklarını tahsil etmeye çalışan tecrübeli futbolcuya Şanlıurfaspor'un ödeme yaptığı ve oyuncunun bir sezon daha yeşil sarılı formayı giyeceği belirtildi. İki girişimden de sonuç alamayan yönetim, alternatif oyunculara yöneldi.