GİRESUN (AA) - Görele Belediyesince yaptırılan SS 22 Nolu Giresun Görele Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif yeni durak binası, hizmete açıldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, açılışta yaptığı konuşmada, esnaf ve belediye bir araya geldiğinde neler yapılabileceğinin en güzel örneğini ortaya koyduklarını belirtti.

Dolmuş şoförlerinin Görele'nin yükünü, kahrını çeken insanlar olduğunu ifade eden Erener, "Belediye Başkanı seçildiğimizde Görele'de hummalı bir çalışmaya başladık. Gerçekten de verdiğimiz sözler vardı, bunları yerine getirmek için esnafımızla, halkımızla el ele vererek, Görele'ye hizmetler getirmeye başladık" dedi.

Bölge Trafik İstasyon Amirliğine belediye olarak bina kazandırarak Görele'de kalmasını sağladıklarını dile getiren Erener, "İtfaiye teşkilatımız yoktu, Giresun'da bile olmayan bir itfaiye teşkilatına sahibiz. Kanalizasyon altyapımızı yaptık. Geçen gün Gelevera Deresi'nden Görele'ye gelecek olan büyük bir içme suyu projesine imza attık. Her şeyimiz şu anda yolunda gidiyor. Çünkü bizler dualarla, sizlere güvenerek yola çıktık. Şu anda çok güzel bir bina yaptık. Bu binayı hep birlikte kullanacağız. Hepimizin ortak malı olacak" diye konuştu.

Kooperatif Başkanı Ayvaz Şengün ise binanın dış ve iç dekorasyonunda emeği geçen başta Belediye Başkanı Erener olmak üzere esnafa teşekkür etti.