Kızkapanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni (GGC) ziyaret etti.
Kızkapanlılar Derneği Başkanı Şahin Yavuzatmaca, GGC Başkanı İbrahim Ay ve Yönetimine yeni görev döneminde başarı dileklerinde bulunurken Başkan Ay’a ziyaretin anısına plaket verdi. GGC Başkanı Ay da Kızkapanlılar Derneği yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, dernekler arasındaki birlik beraberliğin büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Kızkapanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şahin Yavuzatmaca, Yönetim Kurulu Üyeleri Derviş Koruer, Ergün Yavuzatmaca, Ramazan Yavuzatmaca, Murat Şahgül ve İbrahim Karaardıç ile birlikte GGC Başkanı İbrahim ay ve GGC Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Kızkapanlılar Derneği’nin yürüttüğü faaliyetlerden bahseden Dernek Başkanı Şahin Yavuzatmaca, derneklerinin şehirdeki tüm kurum ve kuruluşlarla kuvvetli diyaloglar kurmaya özen gösterdiğini söyledi.
FAALİYETLERİNİ ANLATTI
Kızkapanlılar Derneği’nin birlik beraberlik duygularını ön planda tutan toplumsal bir kuruluş olduğunu belirten Şahin Yavuzatmaca, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yavuzatmaca, "Derneğimizin kuruluş amacı eş dost ve akrabalarımızla birlik beraberliği sağlamak ve yaşatmaktır. 2004 yılından bu yana faaliyetlerimiz toplam 700 üyemizin gönüllü çalışmaları ile sürdürülmektedir. Derneğimiz tamamen dostluk, kardeşlik ve birlik beraberlik adına çalışmalar yapmaktadır. Bu kapsamda şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla sürekli ve kuvvetli diyaloglar kurmaya özen gösteriyoruz” ifadelerinde bulundu.
BİRLİK BERABERLİĞE DİKKAT ÇEKTİ
GGC Başkanı İbrahim Ay da Kızkapanlılar Derneği yönetimine ziyaretten ötürü teşekkür ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ay, “GGC olarak şehrimizdeki tüm sivil toplum kuruluşları ile diyalog halinde olmaya ve birlikte çalışmalar yürütmeye özen gösteriyoruz. Kızkapanlılar Derneği de ciddi bir üye sayısına sahip kendini ispat etmiş bir dernektir. Bu açıdan kendilerine çalışmalarında başarılar diliyor, dostluk ve kardeşlik adına yürüttükleri tüm çalışmalarını desteklediğimizi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda Kızkapanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şahin Yavuzatmaca, GGC Başkanı İbrahim Ay’a ziyaretin anısına bir plaket takdiminde bulundu.