Yüksel KOÇ / İstanbul, () CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim çalışmaları kapsamında bugün geldiği İstanbul'da, İstanbul 2. Bölge milletvekilleri adayları ile birlikte seçim bölgelerinde seçim turu atıyor. Zeytinburnu'nda kendisini bekleyen partililere yönelik kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, ardından Fatih Kocamustafapaşa'da kendisini bekleyen partililere hitap etti.



Yaşanacak bir Türkiye'de huzur içinde yaşamak istediklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Herkesin işi herkesin aşı olsun. Her anne çocuklarını okula güler yüzle göndersin. Kendi iç dünyasında barışık bir Türkiye, huzurlu bir Türkiye, güzel bir Türkiye, herkesin gülümsediği bir Türkiye olsun istiyoruz. Onun için mücadele ediyoruz" dedi.

'REFAHI TABANA YAYACAĞIZ'



Refahı tabana yayacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Emekçi kazanacak, çiftçi kazanacak, esnaf kazanacak, refahı tabana yayacağız. Hayatın her alanında önce üreteceğiz sonra hakça bölüşeceğiz. Yani Ecevit'in dediği gibi ne ezen ne ezilen, insanca, hakça bir düzen istediğimiz" diye konuştu. Partililerden CHP'ye hiç oy vermemiş seçmen ile sandık başına gitmeleri yönündeki isteğini yineleyen Kılıçdaroğlu, partililerin kendilerine oy vermemiş seçmeni ikna etmelerini istedi.