Milliyetçi Hareket Partisi’nin Uşak adayları ve teşkilat yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya geldi.
MHP Uşak teşkilatı, 07 Haziran 2015 seçimlerine girecek olan adayları Durmuş Yılmaz, Gökhan Özoğul ve Muhammet Gür’ü basın mensuplarıyla bir araya getirdi. MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt’un açılış konuşması ile başlayan toplantıda Kurt; “Adaylarımızın netleşmesinin ardından Cumartesi günü verdiğimiz seçim startı ile çalışmalarımıza başladık. İlk toplantımızı da siyaset ve basının ayrılmaz bir bütün düşüncesi taşıdığımız için siz değerli basın mensuplarıyla yapmak istedik. Kentin olan bitenlerini, her türlü sıkıntıya rağmen cefakarca çalışarak kamuoyuna aktaran basın emekçilerimizin düşünceleri ve eleştirilerini parti ve teşkilat olarak önemsiyoruz.” İfadelerini kullandı.
İl başkanının açıklamasının ardından, söz birinci sıra adayı Durmuş Yılmaz’a geçti. Yılmaz, seçim sürecinde nasıl bir çalışma politikası ve MHP’nin iktidar olma durumda ekonomiyi nasıl yöneteceklerine dair düşüncelerini yüzeysel olarak paylaşırken şunlara değindi; “Siyasi hayatıma ilk adım attığım Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve bizleri her gittiğimiz yerde sevgi ile karşılayan Uşak halkına teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimlerine kadar Uşaklı halkımıza ulaşıp hazırlanmakta olan seçim bildirgemizi ve projelerimizi ifade etmeye çalışacağız. Burada basın mensuplarına gerçekten büyük görev düşmekte. Bizlerin konuşmalarını olduğu gibi kamuoyuna aktarıp, akabinde mutlak suretle bizleri eleştirip veya onara etmeniz, kısaca sorgulamalısınız. Bu süreçte mutlaka her parti adayı vaatlerde bulunacak ve projelerinden bahsedecek. Siz basın mensupları, çalışmaları konuşmaları aktardığınız gibi, bu projelerinde kaynağını da sormanız gerekir. Altı doldurulmamış göze kulağa hoş gelen projelerin yapılabilme olasılığının önemli şartı kaynağının açıklanmasıdır. Uşak halkının desteği ile seçimden zaferler çıktığımız takdirde, benim uzmanlık alanım ekonomi! bunun üzerine yoğunlaşarak çalışmalarımız olacak. Ekonomimizi büyütmek adına önemli çalışmalarım var. Bunları seçim çalışmalarımızda halkımızın anlayabileceği dilde ifade ederek, iktidara geldiğimizde uygulamaya koymak istiyoruz. Gerek 32 senelik Merkez Bankası’ndaki tecrübelerim, gerekse bu süreçle ilgili edindiğim yurtdışı deneyimlerimi ülkemin menfaati adına kullanmak için elimden geleni sizlerin desteği ile yapacağız inşallah”
MHP Uşak ikinci sıra adayı Gökhan Özoğul ise, başarının bir ekip işi olduğunu vurgulayarak, bundan sonra elde edilecek başarılarda da tüm dava arkadaşlarının farklı rolleri olacağını dile getirdi. Özoğul; “Sayın büyüğüm ve ilk sıra adayımız Durmuş beyle inşallah bizim iktidarımızda ekonomimiz şaha kalkacak. Gökhan kardeşiniz olarak, bende iktidarımızla birlikte büyüyecek olan ekonomimizin yansımalarını kentimize taşımak için bir nefer olacağım. Allah’ın izni ile çıktığımız bu yolda, bizlere güvenen tüm partililerimize mahcup olmadan 8 Haziran sabahı zaferle uyanacağız inşallah” diye konuştu.