İlker AKTAŞ / SAMSUN, () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, engelliler için özel otobüs aldıklarını belirterek, "Engelli vatandaşlarımızın ikametlerinden alınarak, spor tesislerine daha rahat erişimlerinin temin edilebilmesi için engellilere özgü tasarlanmış otobüs ve minibüsler satın alarak, sporcuların ulaşımı için kullanmaya başladık" dedi.
Seçim sonrası Samsun kent merkezi ve ilçelerinde teşekkür ziyaretleri yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, engellilerin sporla hayata tutunması adına önemli çalışmaya da imza attıklarını bertti. Engelli sporunun yaygınlaşmasına yönelik yürütülen projelerden birinin 'Spor İçin Engel Tanımıyoruz' projesi olduğunu ifade eden Bakan Kılıç, şöyle konuştu:
"Engelli vatandaşlarımızın ikametlerinden alınarak, spor tesislerine daha rahat erişimlerinin temin edilebilmesi için engellilere özgü tasarlanmış otobüs ve minibüsler satın alarak, sporcuların ulaşımı için kullanmaya başladık. Sayılarını her geçen gün artırıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın spor yapabilmeleri, sporla hayata tutunabilmeleri için bu alanda yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor."
FOTOĞRAFLI