Adana’da engelliler için düzenlenen yılbaşı kutlama programında Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Adana Şubesi aracılığıyla 10 engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi.
TSD Adana Şubesi tarafından organize edilen yılbaşı kutlaması Adana Garden Otel’de gerçekleşti. Otelin sahibi Tayfun Şaşkın’ın daveti üzerine otelde etkinlik düzenlendiğini belirten TSD Adana Şube Başkanı Halis Kassap, Şaşkın’ın ihtiyaç sahibi 10 engelliye tekerlekli sandalye hediye etmek istediğini aktardı.
Sunuculuğunu komedyen Ergün Özfırıncı’nın yaptığı yılbaşı kutlamasına katılan 150 engelli, DJ müziği eşliğinde gönüllerince eğlenirken engelli öğrencilerin sunduğu folklör gösterisi büyük alkış aldı. Kutlama programının bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Kassap, Tayfun Şaşkın ve ekibine teşekkür etti.
Adana Garden Otel Sahibi Tayfun Şaşkın ise engellilere sağladıkları eğlenceden ötürü mutluluk duyduklarını belirterek, "Biz bunların devamını duyarlı arkadaşlarımızdan bekliyoruz. Bir adım attık inşallah daha iyi olur devamı gelir" dedi.
Etkinlikte engelliler okudukları şiir ve şarkılarla günü renklendirirken, 10 ihtiyaç sahibi engelliye de Şaşkın tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.