Mesut MADAN/BURDUR, () - AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, bakanlık olarak insan ve aile odaklı hizmet üretmeye devam edeceklerini belirterek, "Hizmet kalitemizi artırarak üretmeye devam edeceğiz" dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan bir dizi ziyarette bulunmak ve hemşerileriyle bayramlaşmak için Burdur'a geldi. İlk olarak Bucak İlçesi'ni ziyaret eden Bakan Gürcan'ı Vali vekili Hayri Sandıkçı, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ak Parti Milletvekili Reşat Petek ile partililer karşıladı. Düğün salonundaki bayramlaşma törenine katılan Bakan Gürcan, "Başta Türkiye olmak üzere, bütün İslam dünyasının gerçek bayramlara erişebilmesi için huzura, barış, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bayramlar geleceğe umutla bakabilmenin adıdır" dedi.
Türkiye'nin son 13 yıldır istikrar ortamı yakaladığını söyleyen Bakan Gürcan, "Türkiye'nin her köşe, bucağı bu istikrar ortamından istifade etmiştir. İstifade etmeye devam edecektir. Temennimiz Türkiye'nin başta siyasi istikrarını ve buna bağlı olarak ekonomik istikrarını sürdürmeye devam etmesi, Burdur'un da bundan arzu edilen payı almasıdır" diye konuştu.
Bakanlık olarak insan ve aile odaklı hizmetler üretmeye devam edeceklerini kaydeden Bakan Gürcan, "Hizmet kalitemizi artırarak üretmeye devam edeceğiz. Samimiyetle ve ciddiyetle üretmeye devam edeceğiz. Kalkınma ve sanayileşmemizi bu perspektifte, bu anlayışla gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Gayretimiz sadece o yöndedir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın çalışmalarıyla, hizmet alanlarıyla büyük bir aile olduğumuzun farkındayız. Biz 77 milyonluk geniş bir aileyiz" diye konuştu.
Bakan Gürcan, daha sonra Umut Çocuk Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan çocukları ziyaret ederek bayram hediyeleri verdi.

FOTOĞRAFLI